Language
Hotline: +49 1234 5678 your@company.com

Waarvoor staat de loopbaanbegeleiding van Captain & Stoker?

Captain & Stoker is een jonge onderneming die oude en nieuwe vraagstukken rond personeel en organisatie op een dynamische manier aanpakt met antwoorden die passen bij de huidige samenleving en de nieuwe generaties.  Wij houden steeds een aantal kernwaarden voor ogen: resultaatgerichtheid, transparantie, uitdaging en authenticiteit. Deze waarden vind je op de volgende manier terug in de loopbaanbegeleidingen.

Transparantie

Een open communicatie omtrent de concrete verwachtingen, de werking van methodieken, de resultaten van gesprekken en oefeningen zijn belangrijke voorwaarden om tot een gedragen resultaat te komen.  Kortom, er wordt niets achtergehouden, je weet waar je staat zowel op vlak van reflecties, bedenkingen, vragen, opmerkingen, als op vlak van aanpak.

Authenticiteit

Begeleidingen starten steeds vanuit een gezonde en oprechte nieuwsgierigheid naar wie jij bent en wat je vraag is. Vanuit die openheid geeft de coach mee vorm aan je begeleiding. Wij kiezen de gepaste methodieken, locaties, frequentie van begeleiding, ... allemaal op jouw maat. Een pasklaar antwoord hebben we niet. We zijn er wel van overtuigd dat we tot jouw persoonlijke oplossing zullen komen.

Uitdaging

Wij gaan steeds kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat je verder zult gaan dan dat je op jezelf zou doen. We dagen je uit om je grenzen te verleggen en we stimuleren je om creatiever te kijken naar jezelf, je doel en je aanpak. Hierbij wordt vaak humor als werkinstrument gebruikt. Het maakt een begeleiding aangenamer, maar bovenal laat het ons toe om, op een respectvolle manier, zelfreflectie te stimuleren en een leerproces in gang te zetten.

Resultaatgerichtheid

Met resultaatgerichtheid bedoelen wij “werken naar een doel”. De vier fasen in onze aanpak zijn: opmaken van een doel, begeleiden in antwoorden, formuleren van acties, evaluatie en bijsturing. Elke fase is heel bewust gekozen om effectief het gewenste resultaat zo goed mogelijk in de praktijk te brengen en te borgen.

© Captain & Stoker - 2018

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.