PRATEN ZONDER FRANJES

- HILDE

Naar meer ruimte en lichtheid

In mijn loopbaan liep alles vrij lang vanzelf. Een mooi parcours met interessante aanbiedingen, geslaagde sollicitaties, gevarieerd en uitdagend werk. Na 17 jaar werken lukte het me niet meer. Het licht viel uit. Toen kwam ik bij een loopbaanbegeleider terecht. Het was de eerste keer dat ik echt stilstond bij wat ik wilde in mijn job. Een heel deugddoend gesprek herinner ik me. Het ging over wat ik graag deed als kind. Het hielp me om meer te zien wie ik al mijn hele leven ben en hoe ik dit sterker kon integreren in mijn werk. Ik koos resoluut voor coaching en begeleiding van mensen als job.  

Ik botste op ‘Inspirerend coachen.’ Het raakte me. Ik ontdekte een eenvoudig en stevig fundament om in het leven te staan. Een benadering die werkt en zonder franjes. Deze verfrissende kijk op de mens en zijn omgeving deel ik graag met anderen.

Het zoekende blijft me wel bezig houden in mijn loopbaan. Ik leer graag en heb veel interesses, ik wil nog zoveel. Dus ook nu zoek ik regelmatig een coach op die me stimuleert om na te denken over wat ik echt wil. Als ik ruimte ervaar in het gesprek om te mogen twijfelen als coachee dan kan ik erna precies gemakkelijker kiezen. Dat heb ik nodig. Een frisse wind en telkens weer de koers bepalen. En waardering werkt ook.

Gesprekken met mensen voeren vind ik heerlijk. Hen helpen zien dat er meer mag dan gedacht, dat er meer mogelijkheden zijn dan gevreesd, dat innerlijke vrijheid meer kan dan beseft… dat doet de mensen stralen. En mij dan ook. Of ze nu stappen zetten of niet. Coachees mogen bij mij ook gewoon even blijven zitten en stilvallen. Zodanig dat ze weer verder kunnen. In hun job en zoveel meer.  

Ann

Een trouwe supporter

Na 5 jaar werken zocht ik contact met een coach via de VDAB. Ik zat vast. Ik voelde dat ik met tegenzin ging …

Kim

Een waaier van mogelijkheden verkennen

In mijn eigen loopbaan gebruikte ik zelf vaak coaching. De rode draad doorheen …

Tine

Meelopen, reflecteren en uitdagen

Mijn eerste ervaring met coaching was loopbaancoaching. Ik was twee jaar aan het werk en …

Birte

Schop-onder-je-kont-no-nonsens coach mét voelsprieten

40 worden. Het zette een en ander in beweging …

ZIT JE MET EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Copyright 2021 Captain & Stoker. Alle rechten voorbehouden.

website: digimade.be