Language
Language
Hotline: +49 1234 5678 your@company.com

Wat?

Onze ambitie is om KMO en start-up bedrijven te ondersteunen bij de aanpak en implementatie van hun HR beleid of deelaspect hiervan. In onze aanpak zorgen we ervoor dat ons op maat resultaat beantwoordt aan de noden van de organisatie en aan de motivatie, creativiteit en loyaliteit van zijn werknemers.

Onze aanpak?

Wij maken geen gebruik van standaardtoepassingen. Deze zijn vaak goed voor grote bedrijven, maar werken niet voor start-ups en KMO’s. Op de verschillende HR onderwerpen kunnen wij drie functies opnemen binnen het kader van HR begeleiding. Het is mogelijk dat wij deze drie functies doorlopen of één van de functies opnemen.

De Breinbreker

We denken mee over het HR beleid of een deelaspect hiervan. Om een op maat resultaat te kunnen voorleggen is het belangrijk om te kijken wat er past binnen de onderneming, zijn grootte, de richting die men uit wilt gaan en de waarden die men wil volgen. In deze fase zijn we een kritische spiegel om ideeën aan voor te leggen of een denktank om samen inspiratie op te doen.

De Planmaker

We maken samen met de organisatie een actieplan op met als doel een HR toepassing te implementeren. Dit actieplan kan vergeleken worden met een handleiding die de noodzakelijke stappen en methodieken bevat om de implementatie te doen, ook weer op maat van de organisatie.

De Actienemer

We komen een HR aspect implementeren in de organisatie en volgen dit verder op. Het volledige doe-werk nemen wij voor onze rekening.

Onze referenties

© Captain & Stoker - 2018

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.