Language
Language
Hotline: +49 1234 5678 your@company.com

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is je persoonlijk laten begeleiden in een verandering die je wenst te realiseren binnen je carrière. Je loopbaanvraag brengen wij onder in één van onze drie delen: het ondersteunen van je loopbaanoriëntatie, het ontwikkelen van je professionele vaardigheden of het ondersteunen van je sollicitatieproces.

Meer weten?

4 fases in een traject

Onze aanpak kan in vier stappen geformuleerd worden: we starten met het formuleren van het doel tijdens een kennismakingsgesprek. In stap twee start de eigenlijke begeleiding met de zoektocht naar antwoorden. Deze antwoorden worden in stap drie herleid tot een actieplan. De laatste fase evalueert het traject en stuurt bij indien nodig. 

Meer weten?

Informatie over loopbaancheques

Captain & Stoker is een erkend loopbaancentrum. Dit houdt onder meer in dat de Vlaamse overheid je loopbaanbegeleiding subsidieert via loopbaancheques. Om hiervan gebruik te maken dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Meer weten?

Waarom voor ons kiezen?

Captain & Stoker is een jonge onderneming die oude en nieuwe vraagstukken rond personeel en organisatie op een dynamische manier aanpakt met antwoorden die passen bij de huidige samenleving en de nieuwe generaties.  Wij houden steeds een aantal kernwaarden voor ogen: resultaatgerichtheid, transparantie, uitdaging en authenticiteit. Deze waarden vind je op de volgende manier terug in de loopbaanbegeleidingen.

Meer weten?

Bereken het volgende: 6 plus 7.

Contacteer ons

Onze begeleidingen kunnen doorgaan in regio Antwerpen, Kempen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, dichtbij je woon- en/of werkplaats. Wij maken gebruik van co-office omgevingen om deze begeleiding te laten doorgaan.

+32 486 11 00 25

Qfor kwaliteitslabel

Qfor

Uniek voor de learning- en consultingmarkt

Captain&Stoker draagt het kwaliteitsmodel Qfor, een kwaliteitsmodel specifiek ontwikkeld voor organisaties of departementen actief in learning en consulting.

© Captain & Stoker - 2018

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.