Language
Hotline: +49 1234 5678 your@company.com

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is je persoonlijk laten begeleiden in een verandering die je wenst te realiseren binnen je carrière. Je loopbaanvraag brengen wij onder in één van onze drie delen: het ondersteunen van je loopbaanoriëntatie, het ontwikkelen van je professionele vaardigheden of het ondersteunen van je sollicitatieproces.

Ondersteunen van je loopbaanoriëntatie
Je overweegt een verandering in je loopbaan en weet niet goed welke richting je wenst uit te gaan, je weet niet welke mogelijkheden je allemaal hebt of je weet niet hoe je die verandering concreet wilt aanpakken. In deze begeleiding krijg je de handvaten om je pad uit te tekenen om met ‘goesting’ te gaan werken.

Ontwikkelen van je professionele vaardigheden
Je hebt het gevoel dat je professionele vaardigheden aangescherpt dienen te worden om een betere aansluiting te vinden met je huidige job of met de job die je ambieert. In deze begeleiding stellen we je ontwikkelingsbehoeften scherp. We zetten deze behoeften samen om in ontwikkelingsacties op jouw maat om zo weer met voldoende “gereedschap” in je job te staan.

Ondersteunen van je sollicitatieproces
Je weet nu welke overstap je wenst te maken, maar je weet niet hoe je dit goed kan aanpakken. In deze begeleiding besteden we aandacht aan het sollicitatieproces en de nodige acties worden in kaart gebracht om zo de ‘juiste stoel’ te pakken te krijgen.

© Captain & Stoker - 2018

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.