ONS TEAM

Captain & Stoker heeft coaches in diverse regio’s. Neem contact op voor een eerste kennismaking.
Lees hieronder hun persoonlijke ervaringen met coaching.
Hilde

Praten zonder franjes

In mijn loopbaan liep alles vrij lang vanzelf. Een mooi parcours met interessante aanbiedingen, geslaagde sollicitaties, …

Ann

Een trouwe supporter

Na 5 jaar werken zocht ik contact met een coach via de VDAB. Ik zat vast. Ik voelde dat ik met tegenzin ging …

Kim

Een waaier van mogelijkheden verkennen

In mijn eigen loopbaan gebruikte ik zelf vaak coaching. De rode draad doorheen …

Tine

Meelopen, reflecteren en uitdagen

Mijn eerste ervaring met coaching was loopbaancoaching. Ik was twee jaar aan het werk en …

Birte

Onze professionele facilitator

Birte Kooken is ons 5de wiel aan de wagen. Als professioneel facilitator en coach…

ONZE WAARDEN

Captain & Stoker is een collectief van gelijkgezinde coaches die vanuit dezelfde waarden aan loopbaanbegeleiding doen.
Bij elke ontmoeting voelen we de klik: we denken hetzelfde, we versterken en ondersteunen elkaar en houden zowel van inhoudelijke diepgang als van een stevige portie humor.
Die ‘klik’ die we hebben omschrijven we in onze waarden. Je vindt ze op de volgende manier terug in onze loopbaanbegeleidingen:

TRANSPARANTIE

We communiceren open over wat je kan verwachten: over de aanpak, de resultaten van gesprekken en oefeningen. We leggen ook onze bedenkingen en vragen op tafel. Van jou verwachten we hetzelfde. Zit je met iets? Breng het ter sprake. Geef aan wat bij jou past en wat je nodig hebt.

UITDAGING

We dagen je uit om grenzen te verleggen en stimuleren je om creatief en onbevangen naar jezelf te kijken, naar je doel en je aanpak. Je geraakt verder dan wanneer je dit alleen zou doen. We durven straffe uitspraken te doen. Met een dosis humor maar tegelijk met respect voor jou als persoon. We zetten jou aan tot denken, voelen en doen.  

RESULTAATGERICHT

We werken naar een doel. Dit formuleren we heel scherp bij de start van jouw loopbaanbegeleiding, vertalen we gaandeweg in acties en sturen we af en toe bij waar nodig. Op het einde maken we een evaluatie waar je staat en hoe je verder kan. We blijven ook na de begeleiding bereikbaar voor je vragen.

AUTHENTICITEIT

Begeleidingen starten vanuit onze oneindige nieuwsgierigheid naar wie jij bent als persoon en wat jouw vraag is. Vanuit die openheid gaan we aan de slag en geven we samen vorm aan je begeleiding. We kiezen de gepaste aanpak, locatie, frequentie, … allemaal op jouw maat. Een pasklaar advies geven we niet. We engageren ons wel om samen met jou, als een trouwe supporter, je doel te bereiken.

ONZE PARTNERS

ZIT JE MET EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op.