ONZE WAARDEN

If you try to be a model,
it will catwalk over you!

*icon - Daan

Wij geloven dat elke mens iets waardevols kan brengen. De beste samenwerkingen zijn die waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn, zich kan uiten, en durft gaan voor waar hij/zij in gelooft. Wij zijn benieuwd naar de authentieke, unieke mens en organisatie. Vanuit die openheid én vanuit transparantie gaan we aan de slag en werken we helemaal op maat verder.

Sun in the sky,
you know how I feel

*Feeling Good – Nina Simone

Wie heeft ooit gezegd dat werken serieus moet zijn? Sommige werksituaties vereisen zeker een ernstige aanpak, maar er is altijd ruimte voor fun, creativiteit en humor. Zo kunnen we een stap verder gaan in iemand uitdagen. Dat werkt. Deze speelse ‘state of mind’ opent de weg naar eindeloze mogelijkheden. En wie weet, wel plezier op het werk! ;-).

Oops, I did it again ….

*Oops, I did it again – Britney Spears

 Wij experimenteren graag en dagen de mensen en teams waarmee we werken, daar ook in uit. We doen dat in alle veiligheid en met veel steun en zorg voor wie soms even struikelt of valt. Falen zien we als een kans tot groeien: wat kan je leren? Wat zou je anders doen? Er is moed nodig om iets nieuws te proberen of te leren.

When the dancer becomes the dance!

*She's a maniac – Michael Sembella

We werken naar een doel met resultaat. Dat formuleren we heel scherp bij de start van elk type traject. We vertalen gaandeweg de opties in acties en sturen bij waar nodig. Met die resultaatgerichtheid streven we naar dat doel. Je kent het wel: het plaatje klopt precies, je wordt één met de muziek en alles flowt. Het volledige potentieel wordt bereikt.

We are happy to be the rebels on demand!

Wij komen graag op de koffie om te kijken welke formule het meest op maat is van je organisatie!