INDIVIDUEEL

Wij zijn er graag als persoonlijke coach van medewerkers om hen te begeleiden in hun specifieke uitdagingen. Een traject kan gaan over: bewuste keuzes maken in werk of carrière, groeien in bepaalde competenties, noodzakelijke bijsturing, een voorbereiding op een promotie of een nieuwe rol. Deze doelen maken we helder samen met de coachee, de leidinggevende en de coach bij de start van het traject. We spreken samen het aantal sessies af en evalueren op het einde van elk gesprek en traject.

Als aanvulling en ondersteuning in een coachingstraject, bieden we de optie om te werken met ‘Host Your Career’. Een online tool door ons ontwikkeld die helpt om te concretiseren wat voor medewerkers een ‘goede’ carrière is en mogelijks volgende stappen daarin. Gebruikers doorlopen een aantal oefeningen op eigen tempo aangevuld met (online) coaching gesprekken met één van onze coaches voor in totaal 90 minuten. ‘Host Your Career’ kan ingezet worden tijdens individuele coachingstrajecten, ter voorbereiding van carrièregesprekken of om mee te geven bij het exit-pakket om zo ook het afscheid van medewerkers op een meer menselijke manier te laten verlopen.

In een leiderschapstraject begeleiden we leidinggevenden op alle niveaus: van teamleider tot CEO. Leidinggevenden hebben diverse rollen op te nemen en vaak is dat een hele boterham. Sturing en duidelijkheid bieden zodat het schip koers houdt. Maar ook hun medewerkers motiveren en leren verantwoordelijkheden delegeren. Strategisch en tactisch in de organisatie staan. Tegelijk ook de nodige zorg en ondersteuning bieden aan mensen en teams. En wie helpt de leiders hiermee? Samen met de organisatie kijken we welke leiderschapskwaliteiten belangrijk zijn binnen jouw specifieke bedrijfscultuur en context. We stellen een individueel coachingstraject op om te helpen deze kwaliteiten te ontwikkelen.

We are happy to be the rebels on demand!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Anouk Jorissen

‘Een echte eyeopener in het leren over mezelf met het online platform’’

“Ik ben aan de slag gegaan met het online coaching-concept “Host Your Career” van Captain & Stoker. Dat bestaat uit een aantal online oefeningen en een 90 minuten durend online coaching gesprek. Ik vond het een erg aantrekkelijke omgeving om in te werken die me extra tot nadenken stimuleerde. De concrete vragen die werden gesteld, boden heel wat diepgang. De oefeningen werkten een beetje zoals een trechter: je begint breed en je komt dan uiteindelijk tot de essentie. Ik vond het een echte eyeopener in het leren over mezelf. De oefeningen en het gesprek zetten me aan het denken over wat ik nu precies wil en wat de mogelijkheden zijn in mijn toekomstige carrière.”
Heidi Wouters -
HR Business Partner Alken-Maes

“Veiligheid en openheid om groei te omarmen”

“Ann, Tine en Kim hebben al heel wat individuele coachingtrajecten in-house begeleid. Hun coachings worden door onze werknemers ervaren als waardevolle tijd om dieper in te kunnen gaan op de eigen persoon, de waarden & overtuigingen en waar die vandaan komen. De coaches van Captain & Stoker zijn tegelijkertijd warm en rechttoe rechtaan. Ze creëren veiligheid en openheid om de aangeboden groei te omarmen. Ze reiken telkens fijne methodieken, tips & tricks aan. Bovenal bieden ze houvast en zetten ze aan tot reflectie die dicht bij de coachee blijft.”
Natalie Deviaene -
BlinkOut

“Ze ziet ons zonder oordeel”

“Hilde van Captain & Stoker is onze ‘huiscoach’. Ze is warm, maar kritisch, en oprecht benieuwd hoe we iets willen aanpakken. Ze ziet ons zonder oordeel. Ze vraagt door (en door en door 🙂) en doet ons nadenken. Ze toont de mogelijkheden en de valkuilen, ze inspireert en daagt uit. En dat doet ze altijd op een duidelijke en heldere manier. Oh ja, en heel gezellig is ze ook! ;-)”
Previous slide
Next slide

We are happy to be the rebels on demand!

Wij komen graag op de koffie om te kijken welke formule het meest op maat is van je organisatie!